4 beste salsa agenda’s Amsterdam

Uitgaan en salsa bij de leukste feesten
4 beste salsa agenda’s Amsterdam

SALSA4FUN AGENDA TIPS

4 beste salsa agenda’s Amsterdam – Salsa4Fun organiseert regelmatig diverse salsa-evenementen in Amsterdam, waaronder salsa-socials voor zowel beginners als gevorderden, concerten, shows en demonstraties.

Onze salsa-agenda is altijd up-to-date en biedt een gevarieerd aanbod aan evenementen voor salsa-liefhebbers in Amsterdam en omgeving. Bezoek hun website voor meer informatie over onze salsa-agenda en om je aan te melden voor hun evenementen.

Bij Salsa4Fun worden regelmatig salsa socials en evenementen georganiseerd in Amsterdam. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van hun populaire evenementen:

 1. Salsa4Fun socials – Salsa4Fun organiseert regelmatig salsa socials voor beginners en gevorderden. Dit zijn avonden waar je kunt dansen op de beste salsa- en latin-muziek en waar je kunt genieten van een gezellige sfeer met andere salsa-liefhebbers.
 2. Concerten en shows – Salsa4Fun organiseert ook regelmatig concerten en shows met bekende artiesten uit de salsa-scene. Dit zijn avonden waar je kunt genieten van live muziek en spectaculaire dansshows.
 3. Workshops en bootcamps – Naast salsa socials organiseert Salsa4Fun ook regelmatig workshops en bootcamps voor salsa-liefhebbers van alle niveaus. Hier kun je je dansvaardigheden verbeteren en nieuwe technieken leren van ervaren salsa-instructeurs.
 4. Thema-avonden – Salsa4Fun organiseert ook thema-avonden, zoals Latin Nights, Caribbean Nights en Halloween Salsa Party’s. Dit zijn avonden waar je kunt dansen op verschillende soorten latin-muziek en waarbij de locatie helemaal is aangekleed in het thema van de avond.
  Controleer altijd de salsa agenda Amsterdam van Salsa4Fun voor alle details.

Bezoek de website van Salsa4Fun voor meer informatie over hun salsa socials en evenementen en om je aan te melden voor hun volgende evenement.

HIERONDER de belangrijkste SALSA-AGENDA’S:
 1. Latinworld.nl – Deze website biedt een uitgebreide salsa agenda met salsa-evenementen in Amsterdam en omgeving.
 2. Salsaclub.nl – Op deze website vindt u een overzicht van wekelijkse salsa-evenementen in Amsterdam en informatie over de verschillende salsa-clubs in de stad.
 3. Salsa4fun.com. – Salsa4fun is een bekende salsa-school in Amsterdam en organiseert regelmatig salsa-feesten en evenementen. Bezoek hun website voor meer informatie over hun salsa-agenda.
 4. Salsamagazine.nl – Salsamagazine biedt een online salsa-agenda voor Amsterdam en andere steden in Nederland.
 5. Latinworld.nl – Dit platform biedt ook een salsa-agenda-app voor Amsterdam en andere steden, die je kunt downloaden op jouw smartphone.

Let op: Door omstandigheden kunnen de evenementen enigszins beperkt zijn of op het laatste moment wijzigen. Controleer altijd de actuele informatie op de website van het evenement of de salsa-school voordat je van plan bent om naar een evenement te gaan.