salsa4fun events

Zorg dat jij er bij bent - lets have some fun

aankomende events bij salsa4fun:

maart, 2023

Salsa4Fun – Dé plek voor gezellige en laagdrempelige salsa bachata en merengue oefenavonden

Als je op zoek bent naar een gezellige en laagdrempelige plek om te oefenen en te genieten van de beste salsa bachata en merengue, dan is Salsa4Fun de place to be! Bij Salsa4Fun organiseren we regelmatig oefenavonden waar je kunt dansen, oefenen en genieten van een drankje aan de bar in onze gezellige lounge area. Tijdens de avond organiseren we ook een aantal Rueda’s, waarbij je samen met andere dansers in een kring danst. In dit artikel lees je alles over de oefenavonden bij Salsa4Fun en waarom deze zo uniek en leuk zijn.

Waarom oefenen bij Salsa4Fun?

Salsa4Fun is de perfecte plek om te oefenen als je een beginnende of gevorderde danser bent. Onze oefenavonden zijn laagdrempelig en super gezellig, waardoor je je snel op je gemak zult voelen. Bovendien draaien we de beste salsa bachata en merengue muziek, waardoor je de perfecte sfeer hebt om te oefenen. Maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor Salsa4Fun:

Professionele begeleiding

Onze oefenavonden worden begeleid door professionele dansers die jou graag helpen om je skills te verbeteren. Of je nu net begint of al jaren danst, onze dansinstructeurs zijn er om je te ondersteunen en je verder te helpen voor zover zij tijd hebben.

Rueda’s

Tijdens de avond organiseren we ook een aantal Rueda’s. Dit is een Cubaanse salsa dans waarbij je samen met andere dansers in een kring danst. Het is niet alleen super leuk, maar ook een goede manier om je timing en je interactie met andere dansers te verbeteren. Je moet wel Al Rueda kunnen dansen om mee te doen met een Rueda.

Gezellige lounge area

Naast het dansen kun je bij Salsa4Fun ook genieten van een drankje aan de bar in onze gezellige lounge area. Hier kun je even bijkomen en relaxen terwijl je geniet van de muziek, de andere dansers en de sfeer.

***Wat kun je verwachten?***

Als je besluit om naar een oefenavond bij Salsa4Fun te komen, kun je het volgende verwachten:

De beste muziek

Bij Salsa4Fun draaien we de beste salsa bachata en merengue muziek. Dit zorgt niet alleen voor een geweldige sfeer, maar ook voor de perfecte omstandigheden om te oefenen.

Een laagdrempelige sfeer

Onze oefenavonden zijn laagdrempelig en super gezellig. Of je nu net begint met dansen of al jaren ervaring hebt, je zult je snel op je gemak voelen en met plezier kunnen dansen.