Schrijf nu in en krijg €10 korting

SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS OPEN DAG:

Start Your

5 oktober open dag 13.00-16.00

What we do

We offer creative, challenging lessons with fun and energy

Courses:

Kom en ga de uitdagingen aan die wij onder leiding van Ezteca Noya voor jou in petto hebben. Leer alle skills, dope moves en perfecte techniek

Esteca-dancer

Waanzinnig coole locatie

Check Club Mystique zelf in het hartje van Amsterdam. 3 minuten lopen vanaf het CS, tegenover de koepelkerk. Een droom voor dansers

Professional Tutors

Ezteca Noya is de eerste dans docent die wij aan ons hebben gebonden. Later gaan we het team uitbreiden met docenten die hun sporen verdiend hebben binnen hun discipline.

Creative director: Ezteca Noya

Instructor EZTECA NOYA

All classes are taught by industry arts professionals...

Eszteca Noya, een (in Amsterdam geboren) internationale allround choreograaf en allround streetdancer, die vanaf zijn 9de begon als breakdancer in de straten van de binnenstad.
Met een fulltime danservaring van bijna 38 is hij een van de pioniers binnen de Hiphop danscultuur en is de grondlegger van NYC House Dance en de funkstijl Locking in Nederland.
 
Eszteca is bekend van het bekende tv show So You Think You Can Dance en was Hiphop jurylid samen met Dan Karaty in 2008, en heeft voor veel internationale grootheden gewerkt zoals de Spice Girls worldtour ’98, Missy Elliot, Montel Jordan, Donna Summer en nog vele andere nationale en internationale celebrities.
 
Een ras echte straatdanser en clubhead! is Eszteca nog altijd te vinden op de dansvloeren van de bekende amsterdamse clubs. Zijn dansleven “on stage” en binnen de internationale club en Hiphop scene is voor hem geen beroep maar een passie!
 
Eszteca is gespecialisseerd in de stijlen All Style Hiphop, NYC House Dance en de authentieke funkstijl Locking.

Don't worry we never spam. You're safe with us!

Start Your Journey

Hundreds of creative and performing classes.

— Discover the dance —