Privé salsa danslessen Amsterdam

SNEL RESULTAAT, DISCREET EN FUN MET PROFESSIONELE DOCENTEN

1x priveles
1 persoon

super effectief
persoonlijk
lees meer & bestel >>

1X PRIVELES
2 PERSOnen

samen
aan de slag
lees meer & bestel >>

10X PRIVELES
1 PERSONEN

maak flinke
vorderingen
lees meer & bestel >>

10X PRIVELES
2 PERSONEN

samen een grote
sprong maken
lees meer & bestel >>

direct bestellen?

Bestel direct jouw workshop

Waarom salsa privelessen bij salsa4fun

privélessen voor salsa - rueda - bachata

PRIVÉ SALSA DANSLESSEN

BOEK EEN PRIVELES MAKKELIJK EN SNEL

ALGEMEEN

Bij Salsa4Fun bieden we Privé salsa danslessen aan voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding bij het leren van salsa dansen. Onze ervaren en gepassioneerde instructeurs staan voor je klaar.

Of je nu een beginner bent die de basisstappen wil leren of een gevorderde danser die zijn techniek wil verfijnen, onze privélessen zijn de perfecte manier om je dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. We werken met je individuele behoeften en doelen om een gepersonaliseerd lesplan te creëren dat bij je past.

Onze privélessen worden gegeven in een ontspannen en gezellige sfeer, waar je jezelf gemak voelt terwijl je je dansvaardigheden ontwikkelt. je kunt kiezen uit verschillende pakketten en lessen, zodat je de flexibiliteit heeft om je danservaring op je eigen tempo op te bouwen.

Of je nu solo of als paar komt, onze privélessen bij Salsa4Fun zijn de ideale manier om je dansvaardigheden te verbeteren en plezier te hebben op de dansvloer. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw eerste salsa privé les te boeken!

OVER DE PRIVÉ SALSA DANSLESSEN

We hebben bij Salsa4Fun in de afgelopen jaren wekelijks privélessen. Waaronder ook veel bekende Nederlanders die discreet of met vrienden les of een workshop komen nemen in onze prachtige club.

Wij zorgen voor een veilige vertrouwde omgeving om samen met de Salsa docent aan de slag te gaan, voor snel resultaat. Zo ben je voor je salsa privéles bij Salsa4Fun aan het juiste adres.

PRIVÉLESSEN ZIJN SUPER EFFECTIEF

In een privéles salsa kun je heel efficiënt om techniek, styling en passen te verbeteren. Ook het oefenen van combinaties kan heel goed in een privéles worden gedaan.

Met een tien strippenkaart heb je een leuke korting om 10 × lekker aan de slag te gaan. Je strippenkaart blijft 1 jaar geldig vanaf de afgifte datum. Maar dan heb je hem allang gebruikt…

✭ Meer dan 20 jaar internationale ervaring
✭ Geduldig en gestructureerd les
✭ Snel resultaat in een gezellige les
naar het lesrooster & meld je aan >>

SALSA4FUN VOORDELEN

De juiste keuze

Wil je meerdere privélessen boeken? Ga dan voor ons zeer voordelige tien rittenkaart! Doordat je vooraf betaald krijg je een flinke korting die kan oplopen tot 40%

We bespreken samen een plan om je in die tien lessen zo snel mogelijk de dansvloer op te krijgen met een goede techniek en voldoende zelfvertrouwen.

Met een tien ritten kaart voor onze Privésalsa danslessen kun je ook een beter plan maken om ergens naar toe te werken om je salsa dansen en alle salsa dans technieken te perfectioneren.
We garanderen superleuke lessen waarbij je jezelf comfortabel en vertrouwd voelt.

BIJ JOU OP LOCATIE OF IN ONZE CLUB

Je kunt zelf kiezen voor les op de locatie of de dansschool.
Op de dansschool heeft vele voordelen en is altijd voordeliger.
Alle faciliteiten zijn aanwezig en je kunt gratis parkeren voor de deur vanaf 19:00 uur. Ook met het OV hel gemakkelijk te bereiken. Houd rekening voor privéles op de locatie met het volgende:

Privé salsa danslessen

Waarom salsa privelessen bij salsa4fun

Nee, onze privé Salsa danslessen zijn ontworpen voor dansers van alle niveaus, inclusief beginners.

Het belangrijkste verschil tussen privé Salsa danslessen en groepslessen is de hoeveelheid persoonlijke aandacht die je krijgt.
Bij privélessen krijg je één op één begeleiding van een instructeur, terwijl je bij groepslessen met andere studenten danst.

Privélessen bieden ook meer flexibiliteit in termen van planning en kunnen worden afgestemd op je individuele behoeften en doelen. Toch heeft het volgen van groepslessen salsa bij Salsa4Fun ook heel veel voordelen en kan in sommige gevallen de betere keuze blijken te zijn.

Draag comfortabele kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen en dansschoenen of schoenen met gladde zolen die geschikt zijn om mee te dansen. Je kunt nog een handdoekje meenemen als je makkelijk zweet.

Nee, je hoeft geen partner mee te nemen naar privé Salsa danslessen.
Onze instructeurs begeleiden je tijdens de lessen en helpen je de dansbewegingen te leren.

*Je kunt natuurlijk prima ook met je partner privélessen volgen!

De duur van het leerproces hangt af van verschillende factoren, waaronder je ervaringsniveau, je inzet en regelmaat van de lessen en de complexiteit van de dansbewegingen.

Onze instructeurs zullen je echter begeleiden tijdens het leerproces en je helpen je doelen te bereiken. Met een plan op maat lukt het altijd om samen verder te komen.

Een privéles is wel duurder dan een groepsles.
Een beginnerscursus salsa doe je al mee voor, maar € 85, en dat is voor 10 uur les. Een privéles start vanaf € 60 / uur.

Voor een privéles wordt speciaal en dansleraar vrijgemaakt, samen met de locatie en alle voorzieningen. Maar je kunt daardoor ook heel effectief en vertrouwd aan de slag. Met snel resultaat.