salsa privélessen

Snel resultaat, discreet en fun

Boek jouw eerste priveles hier

salsa priveles

Boek een priveles makkelijk en snel

✭✭✭

algemeen

Bij Salsa4Fun bieden we privélessen aan voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding bij het leren van salsa dansen. Onze ervaren en gepassioneerde instructeurs zullen u helpen om uw dansvaardigheden te verbeteren en uw zelfvertrouwen op de dansvloer te vergroten.

Of u nu een beginner bent die de basisstappen wil leren of een gevorderde danser die zijn techniek wil verfijnen, onze privélessen zijn de perfecte manier om uw dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. We werken met uw individuele behoeften en doelen om een gepersonaliseerde lesplan te creëren dat bij u past.

Onze privélessen worden gegeven in een ontspannen en gezellige sfeer, waar u zich op uw gemak kunt voelen terwijl u uw dansvaardigheden ontwikkelt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten en lessen, zodat u de flexibiliteit heeft om uw danservaring op uw eigen tempo op te bouwen.

Of u nu solo of als paar komt, onze privélessen bij Salsa4Fun zijn de ideale manier om uw dansvaardigheden te verbeteren en plezier te hebben op de dansvloer. Neem vandaag nog contact met ons op om uw eerste les te boeken!

Over de privelessen

We hebben bij Salsa4Fun in de afgelopen jaren wekelijks privélessen. Waaronder ook veel bekende Nederlanders die discreet of met vrienden les of een workshop komen nemen in onze prachtige club.

Wij zorgen voor een veilige vertrouwde omgeving om samen met de Salsa docent aan de slag te gaan, voor snel resultaat. Zo ben je voor jouw salsa privéles bij Salsa4Fun aan het juiste adres.

Privelessen zijn super effectief

In een privéles kun je heel efficiënt om techniek, styling en passen te verbeteren. Ook het oefenen van combinaties kan heel goed in een privéles worden gedaan.

Met een 10 strippenkaart heb je een leuke korting om 10x lekker aan de slag te gaan. Jouw strippenkaart blijft 1 jaar geldig vanaf de afgifte datum. Maar dan heb je hem allang gebruikt...
  • Meer dan 20 jaar internationale ervaring
  • Geduldig en gestructureerd les
  • Snel resultaat in een gezellige les

salsa4fun voordelen

heel veel waar voor je geld

✭✭✭
Wil je meerdere privélessen boeken? Ga dan voor onze zeer voordelige 10 rittenkaart! Doordat je vooraf betaald krijg je een flinke korting die kan oplopen tot 40%

We bespreken samen een plan om je in die 10 lessen zo snel mogelijk de dansvloer op te krijgen met een goede techniek en voldoende zelfvertrouwen.

Met een 10-ritten kaart kun je ook een beter plan maken om ergens naar toe te werken om jou salsa dansen en alle salsa dans technieken te perfectioneren.
Wij garanderen super leuke lessen waarbij je jezelf comfortabel en vertrouwd voelt.

Bij jou op locatie of in onze club

Je kunt zelf kiezen voor les op de locatie of de dansschool.
Houd rekening voor les op de locatie met het volgende:

* Voldoende ruimte om te dansen
* Een ondergrond die geschikt is om op te dansen
* Wij verzorgen de muziek en het geluid
* Een kleine toeslag voor reis kosten en parkeren
Priveles

Bel om een afspraak te maken 0652473047