beste Bachata les Amsterdam

LEER SNEL BACHATA SENSUAL en dans OP ALLE FEESTEN

WAT MAAKT BACHATA LES BIJ SALSA4FUN ZO UNIEK

Leer alles over deze dans

Bachata is al enige jaren zeer populair in Nederland.Bij Salsa4Fun ben je aan het juiste adres om snel en effectief alles te leren om snel naar Bachata feesten te gaan, en meteen de dansvloer op te stappen met zelfvertrouwen.

Er zijn steeds meer feesten in Nederland waar je bachata kan dansen. Salsa4Fun organiseert ook regelmatig het populaire Quimica. Dit is een ultiem bachata feest in onze locatie, waar bachata dansers van over heel Nederland naar toe komen voor en avond boordevol bachata.

Leer vanaf het begin een alle basistechnieken, draaien en body moves. Maar ook voetenwerk en styling komen natuurlijk aan bod. Natuurlijk leer je alles in de beproefde Salsa4Fun methode, met heel veel lol en gezelligheid. Plus de gaafste combinaties en uitdagingen.

En je leert snel nieuwe mensen kennen met dezelfde bachata passie. Dansen is ook nog eens supergoed om fit te blijven, lees bijvoorbeeld ook onze blog hierover. En het helpt je letterlijk en figuurlijk makkelijker te bewegen door je dagelijkse leven.

Kortom, bachata les bij Salsa4Fun is een feestje om te doen waarmee je elk feestje de hele avond op de dansvloer staat.

Bachata les Amsterdam – door Salsa4Fun.

Meld je aan voor de bachata cursus >>

VOETENWERK - LEIDING GEVEN & MOVES

alles met gezelligheid en humor
Salsa les in de salsa club van salsa4fun
Wij leren je alle geheimen van het goed leiden en volgen;
We vertellen je alles over muzikaliteit.

Het prachtige voetenwerk krijgt ook alle aandacht, Kortom …alles om zo snel mogelijk met hele mooie combinaties de dansvloer op te stappen.

Natuurlijk leer je bachata dansen in de prachtige Latin-Club van Salsa4Fun, met onze bekende humor en gezelligheid.

Salsa4Fun Workshop salsa
Salsa les Amsterdam bij salsa4fun

Bachata
sensueel & stijlvol

Dans bachata op elk feest

Als je een passie hebt voor dansen, romantiek en ritmische muziek, dan is Bachata misschien de dansstijl voor jou!

Bachata is een betoverende dansstijl die de harten van dansliefhebbers over de hele wereld heeft veroverd. Met zijn romantische en sensuele uitstraling biedt Bachata een unieke danservaring. Als je geïnteresseerd bent in het leren van deze prachtige dans, dan is Salsa4Fun in Amsterdam de perfecte plek om te beginnen.

Met onze professionele Bachata lessen, zul je al snel de magie van Bachata ervaren.

Doe ook nog mee en schrijf in

BACHATA LES AMSTERDAM

BEPERKT PLEK, DUS SCHRIJF SNEL NOG IN

Bachata les in Amsterdam

In Amsterdam bieden we Bachata lessen aan voor zowel beginners als gevorderden. Onze dansschool staat bekend om zijn professionele docenten, vriendelijke sfeer met veel humor en gezelligheid en hoogwaardige danslessen. Of je nu een absolute beginner bent of al ervaring hebt, Salsa4Fun heeft een lesprogramma dat bij je niveau past.

Voordelen van een Bachata cursus

Het volgen van Bachata lessen bij Salsa4Fun brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste leer je de juiste techniek en basispassen van ervaren dansdocenten, wat noodzakelijk is om deze dansstijl goed uit te voeren. Daarnaast ontwikkel je lichaamsbewustzijn, ritmegevoel en coördinatie, wat je dansvaardigheden in het algemeen ten goede komt.

Lesaanbod en niveaus

Salsa4Fun biedt een divers lesaanbod voor Bachata dansers. Er zijn lessen op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden, zodat je kunt leren op je eigen tempo. Daarnaast worden er regelmatig workshops en sociale dansavonden georganiseerd, waar je de geleerde moves kunt oefenen en andere dansers kunt ontmoeten.

Bachata Sensual

Bachata Sensual is populair vanwege zijn romantische en sensuele uitstraling. Dansers genieten van de mogelijkheid om emoties uit te drukken door middel van lichaamsbeweging en partnerconnectie.

Het is een dansstijl die geliefd is bij stellen, maar ook individuele dansers kunnen volop genieten van de sensuele en expressieve elementen van deze dans.

Een ander aspect dat Bachata Sensual populair maakt, is dat het toegankelijk is voor beginners. Je hebt geen ervaring of speciale vaardigheden nodig om te beginnen met het leren van Bachata Sensual. Met de juiste begeleiding en oefening kun je al snel de basispassen onder de knie krijgen en genieten van deze dans.

Bachata is de algemene term voor de Dominicaanse dansstijl, terwijl Bachata Sensual een specifieke variant is die zich richt op sensuele en romantische bewegingen. Bachata Sensual legt meer nadruk op partnerconnectie en expressie.

Het is niet noodzakelijk om een danspartner te hebben om je in te schrijven voor een Bachata (Sensual) Cursus. Je moet je wel via het lesrooster aanmelden voor de les zodat we de verhoudingen tussen mannen en vrouwen in de klas zoveel mogelijk kunnen bewaken. Zo zorgen voor zo goed mogelijke verhoudingen.

Draag comfortabele kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen en dansschoenen of schoenen met gladde zolen die geschikt zijn om mee te dansen. Je kunt nog een handdoekje meenemen als je makkelijk zweet.

Ja, bachata lessen zijn geschikt voor beginners. Er zijn lessen op verschillende niveaus, inclusief speciale beginners lessen waarin de basisprincipes van Bachata worden geleerd. Met de juiste begeleiding en oefening kun je al snel de basispassen, mooie combinaties en nog veel meer onder de knie krijgen.

Inhalen kan altijd in dezelfde week als de cursus die je volgt, als deze in diezelfde week nog een keertje wordt gegeven in het lesrooster. Dit is helemaal gratis, geef het altijd wel even door zodat we rekening kunnen houden met de dansparen en de verhoudingen in de klas.

De duur van het leerproces hangt af van verschillende factoren, waaronder je ervaringsniveau, je inzet en regelmaat van de lessen en de complexiteit van de dansbewegingen. Onze instructeurs zullen je echter begeleiden tijdens het leerproces en je helpen je doelen te bereiken.

TIP: Bij elke dansvorm is het allerbeste en snelste manier om het te leren, door elke dag de nieuwe passen die je hebt geleerd te herhalen. 1 of 2 keer is al voldoende per dag. Je hebt hier geen partner voor nodig, het gaat alleen om de losse passen en technieken.

Als studerende kun je op vertoon van je studentenpas een korting krijgen voor de cursus.

De hoogte van de korting verschilt per cursus, maar is toch al snel tussen de 10% en 25%!
Deze wordt op dat moment bij de eerste les verrekend op vertoon van je studentenpas.