Alles over de salsa les in amsterdam

Leer super snel en efficiënt dansen

Alles over onze salsa les amsterdam

Schrijf snel in om jouw plekje te garanderen

✭✭✭

Salsa les Amsterdam - Je leert snel en efficiënt salsa dansen in een prachtige salsalocatie door onze zeer ervaren salsadocenten.

We leren je alle passen, draaien, technieken snel aan, met veel gezelligheid en humor. Daarnaast leer je ook meteen de meest mooie combinaties die iedereen op de dansvloer ook doet, en nog veel meer zoals styling en het gebruik maken van de muziek.

We heten niet voor niets Salsa4fun, dus je hebt heel veel lol, en na afloop kun je een heerlijke cocktail drinken. Je leert heel snel, en vooral technisch goed dansen zodat je al na 1 cursus lekker al naar alle feestjes kunt gaan.

Natuurlijk mag je de eerste salsa dansles als proefles beschouwen zolang je maar via het lesrooster aanmeld voor de cursus. Jouw eerste cursus bij Salsa4Fun kost maar €85,--

Voor studente hebben we altijd speciale kortingen (tenzij er al een korting op de cursus zit) Vraag ernaar bij de eerste les.

snel naar het lesrooster
salsa1 aanbieding

Lessen in een gezellige salsa locatie

Samen genieten van de lessen

Salsa4Fun heeft hele gezellige locaties waar je voor of na de les heerlijk kunt genieten van een drankje. Vaak kun je na de les ook nog even zelf vrij-dansen. probeer zelf eens een van de salsa lessen bij salsa4fun

salsa1 aanbieding

Voel je meteen thuis bij salsa4fun

we zorgen dat je jezelf meteen op je gemak voelt

De lesmethode en de (Salsa4)Fun factor!
Door de zeer efficiënte lesmethode met veel persoonlijke aandacht, kan iedereen direct meedoen, en lukt het ook echt bij iedereen.
Er is een logische lesopbouw en voor elk niveau een duidelijk en uitdagend lesprogramma met stoere moves en combinaties.

Daarnaast geven we de mannen en dames veel aandacht om hun eigen technieken en styling aan te brengen en te verbeteren zodat je er op de dansvloer meteen goed uitziet.

LA-style salsa & cubaanse salsa basis

Dans daardoor met iedereen op elk feest

✭✭✭
Er zijn twee hoofdstromingen binnen salsa: “LA-style & Cubaans”
Wereldwijd wordt gezien worden deze beide (stijlen) bijna 50/50 gedanst.
Wij vinden het daarom belangrijk dat je op een feestje of vakantie altijd met iedereen salsa kan dansen!

Bij Salsa4Fun leer je dan ook in de basis niveaus technieken die je voor beiden kunt gebruiken en vertellen we de verschillen en overeenkomsten.

Vanaf het tweede niveau zijn de salsa lessen volledig LA-style, waarbij we elke cursus, één les nog een waanzinnig stoere Cubaanse combinatie aanleren, om ervoor te blijven zorgen dat je ook die technieken blijft beheersen en met iedereen over de hele wereld kan dansen.

Iedereen die alleen maar Cubaans wil dansen, kan zijn hart ophalen in de waanzinnige Rueda lessen die Salsa4Fun op 9 niveaus aanbied. Hier leren we jou alleen maar Cubaanse combinaties in hoog tempo, zeer uitdagend en met enorm veel lol. zo is cubaanse salsa amsterdam bij Salsa4Fun in goede handen.
snel naar het lesrooster

Unieke salsa locatie tot 400 personen

Maak er een echt spektakel van in onze club

✭✭✭
Op maar 5 minuutjes lopen van het Amsterdam CS ligt de unieke locatie van Salsa4Fun: "Club Mystique"

Met en capaciteit to 400 personen en uitgebreide faciliteiten voor concerten, club-avonden en events is het de ultieme locatie in hartje Amsterdam.

Maar ook voor workshops en bedrijf uitjes en bijeenkomsten in hartje Amsterdam. Informeer geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden.
Van catering tot entertainment, maar ook alle presentatie mogelijkheden zijn aanwezig. Neem contat met ons op en vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.
Unieke les locatie

Top voor workshops & events

salsa1 aanbieding
Wat is de gemiddelde prijs van een salsa cursus?
 • Een salsa cursus wordt meestal aangeboden voor maar €110.
  Voor de beginners hebben we momentel echter een tijdelijke aanbieding van maar €85!
Waarom lessen salsa nemen?
 • Salsa kun je echt overal ter wereld dansen en is super sociaal en gezellig. Belangrijk is wel dat je het de erste keer meteen goed leert, zodat je ook echt met iedereen kan dansen. Je leert snel nieuwe mensen kennen en het is ook nog ens bewezen goed voor je lijf en gezondheid. Bij salsa4fun zit je meteen goed met ruim20 jaar internationale ervaring en les in een echte Latin-club.
Wat moet ik aan en heb ik speciale schoenen nodig?
 • Qua kleding raden wij altijd aan om een keuze te maken voor laagjes en katoen. Je krijgt het warm van het dansen en dan is dat fijn.
  Schoenen moeten niet stroef zijn! Maar voor de rest is alles dat je lekker vindt zitten in principe prima.
  Natuurlijk danst het wel fijner als dames op echte salsa dansschoenen. Vraag bij ons even naar de beste plekken waar je ze met korting kan kopen, en advies en tips over de hak etc.
Ik kan onverwacht een keertje niet, kan ik inhalen?
 • Inhalen kan altijd in dezelfde week als de cursus die je volgt in diezelde week nog een keertje wordt gegeven in het lesrooster.
  Dit is helemaal gratis, geef het altijd wel even door zodat we rekening kunnen houden met de dansparen in de klas.
Is er voor studenten een speciale korting?
 • Als studerende kun je op vertoon van jouw studenten pas en korting krijgen voor de cursus.
  De hoogte van de korting verschilt per cursus maar is toch al snel tussen de 10% en 25%!
Wat is het verschil tussen salsa en merengue?
 • Merengue komt van de Dominicaanse Republiek en heeft een hele duidelijke en herkenbare beat.
  Salsa is een echte saus van diverse invloeden uit Cuba Jazz Disco etc.