Workshops bij salsa4fun

Spectaculaire latin workshops

Boek jouw eerste workshop hier

salsa workshops vanaf 10 personen

Gegarandeerd succes met veel humor en gezelligheid

✭✭✭

Bedrijfsfeest of event

Geweldige verrassing tijdens een bedrijfsevent, vrolijk, tropisch en verbindend.We kunnen ook het hele event hosten in onze club of op locatie.

Denk hierbij ook aan top-catering, Dj's die de avond een echt feest maken of een artiest voor dat exclusieve randje aan jouw event. Maar natuurlijk ook een spetterende workshop salsa / merengue met zijn allen, gegarandeerd lachen en genieten, onvergetelijk!

Vrijgezellenfeest

Super leuk met al jouw lieve vriendinnen, lekker los en lachen eventueel met welkomst cocktail en lekker hapje. Een onvergetelijke ervaring en super gezellig. Vraag ons naar alle andere leuken activiteiten in de buurt en maak er zo een onvergetelijke experience van. Succes gegarandeerd.

Kennismaking workshop voor twee

Interesse in salsa lessen? Doe een ongelooflijk leuke kennismaking workshop salsa & merengue voor 2 personen. 50% van de workshop wordt verrekend als je toch een complete cursus gaat volgen bij Salsa4Fun binnen 1 jaar

Teambuildng door samen te dansen

Een salsa / merengue workshop is perfect voor de teambuilding.
Dans samen en breng de combinatie tot een goed einde. Met heel veel humor wordt het samenwerken naar een ander niveau getild. Combineer deze ervaring met een hapje en een snack bij ons in de club en combineer het bijvoorbeeld met een heerlijk etentje.
Vraag ons naar tips voor eten in verschillende prijscategorieën..

Bekende gezelligheid van salsa4fun

Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij bekend om de gezeligheid en humor tijdens de salsa les en de salsa workshops en events. Alles is tot in de puntjes geregeld, en je hoeft akllen nog maar te genieten van een echte Latin / salsa ervaring op het hoogste niveau. De beste reclame is misschien wel dat er regelmatig klanten terug komen om nog een workshopo of event te boeken...
Salsa workshop koppel dansend
Workshops bij salsa4fun aan de bar een cocktail drinken
salsa workshops met vriendinnen genieten

Bel om een afspraak te maken 0652473047